KIF – Friidrett

Ugdomsmesterskapet innendørs

UM 2024 inne
Ungdomsmesterskapet innendørs ble arrangert i Sandnes 8.-10.mars. KIF friidrett deltok med en stor tropp som gjorde seg bemerket med mange flotte resultater.

Medaljer ble det til Olai Stav Graasvoll i lengde, gutter 15år. Han hoppet 5,87m Han ledet lenge, men ble forbigått i finalen. Nikkolaj Gulbrandsen  fikk bronse i lengde U 23. Han hoppet 4,91m, og han viser at han har stabilisert seg på et nøyere nivå i øvelsen.  Han vant paraklassen, men kunne velge om han ville ha gull i paraklassen eller bronse i U-23. Det ble bronse!

Mange utøvere presterte på et høyt nivå. Snorre Sund, G 18, kom til finalen på 200m og på 60m kom han til kvartfinalen i gutter U-20.

Eline Heia ble nr 4 på 60m med tiden 8,05. Hun løp også 200m. Julie Lunde og Theodor Gutvik fikk hver sin 5.plass i henholdsvis tresteg og 60mHK. Mange perset: Hans H Tønnessen, løp 60m og 200m. Marie var med i kulestøt, Emma Frigstad  Thorkildsen løp 60m og 200m. Flott innsats av KIFs unge deltakere.